You Are Here: Home » Pers » Officiële inhuldiging van magazijn in verse kruiden en eetbare bloemen in Brussel door Minister Brigitte Grouwels & Brigitte De Pauw

Officiële inhuldiging van magazijn in verse kruiden en eetbare bloemen in Brussel door Minister Brigitte Grouwels & Brigitte De Pauw

 

Dinsdagochtend openden minister Brigitte Grouwels en Brussels Parlementslid Brigitte De Pauw het nieuw magazijn van BVBA Van Laethem, gespecialiseerd in verse kruiden, eetbare bloemen en mini-groenten. Na het doorknippen van het lintje kregen de beiden dames een rondleiding in het nieuwe magazijn waar ze mochten kennis maken met diverse soorten verse kruiden. Als klap op de vuurpijl bereidde sterrenchef Jean-Pierre Bruneau, vaste klant in de zaak, een speciaal gelegenheidsgerecht met huisbereide zalm en eetbare bloemen van de oesterplant.

Minister Grouwels: “ Ik hield er aan om aanwezig te zijn bij deze opening want dit bedrijf is heel erg belangrijk voor het aanleveren van topproducten aan de Brusselse Horeca. Net daarom hebben we heel veel aandacht voor de herlocalisatie van de site van het Europees Centrum voor Groenten en Fruit naar Schaarbeek Vorming.”.

Ook naar tewerkstelling toe is deze zaak en hun collega’s op deze site heel erg belangrijk. Alhoewel er heel erg veel geïnformatiseerd is, is de tewerkstelling van laaggeschoolden hier vooral aan de orde. We moeten deze zaken zo goed mogelijk ondersteunen vanuit het beleid want zij creëren jobs die het Gewest echt nodig heeft.” aldus Brussels parlementslid, Brigitte De Pauw.

Als blijvend aandenken kregen beiden dames nog een kruidenschaar van de zaakvoerders John Van Laethem & Armelle Moonens.

http://www.bellaroma.eu

jobs verse kruiden de pauw

About The Author

Number of Entries : 209

Leave a Comment

© Brigitte De Pauw 2014 - Alle rechten voorbehouden

Scroll to top