You Are Here: Home » Algemene zaken » Innesto Brussel zorgt voor dynamiek in de beweging

Innesto Brussel zorgt voor dynamiek in de beweging

Op donderdag 27 juni verzamelden de leden van CD&V Brussel in de lokalen van CD&V Nationaal voor het Brusselse Innestocongres.

“Innesto” symboliseert het doel van dit proces: op sterke ideologische wortels nieuwe scheuten enten, die concrete antwoorden geven op de uitdagingen van vandaag en morgen. Brigitte De Pauw was één van de werkgroepsvoorzitters, ze nam het thema ”mobiliteit & wonen” onder de loep, samen met enkele enthousiaste CD&V leden.  Andere thema’s zoals tewerkstelling, ondernemen, zorg & gezin werden besproken in andere werkgroepen. Het was een open dialoog waar iedereen zijn/haar mening kon zeggen en diverse amendementen werden aanvaard o.a. over de betaalbaarheid van de energiekosten en de Vlaamse sociale Bescherming.

“Het is fijn om vast te stellen dat heel veel en vooral jonge mensen willen meewerken aan de uitbouw van de christendemocratie, ook in Brussel. Ons huiswerk is klaar, volgende afspraak op 15-16 en 17 november op het innesto congres in Center Parcs De Vossemeren.”.

 CD&V Innesto Brussel HaB Brigitte De Pauw

About The Author

Number of Entries : 209

Leave a Comment

© Brigitte De Pauw 2014 - Alle rechten voorbehouden

Scroll to top