You Are Here: Home » Jette » CD&V Jette zorgt voor een Warm Brussel

CD&V Jette zorgt voor een Warm Brussel

Vol enthousiasme en engagement verkochten de bestuursleden van CD&V Jette en Vrouw en Maatschappij  oranje handschoenen op de zondagsmarkt van Jette. De verkoop kadert in de actie Warm Brussel van CD&V Brussels Gewest. Per verkocht paar gaat er 1 euro naar de Brusselse vzw Cachet en ook nog eens 1 euro wordt doorgestort als hulp van de slachtoffers van de orkaan Haiyan. Brigitte De Pauw ( OCMW-voorzitter en fractieleider in het Brussels Parlement, gemeenteraadslid Joëlle Electeur en vele vrijwilligers tekenden present.

Cachet is een organisatie door en voor jongeren met een ervaring in de jeugdhulpverlening. Cachet is ontstaan uit de ontmoeting van 4 jongvolwassenen. Wat hen bindt is een verblijf in een residentiële instelling van Bijzondere Jeugdzorg, maar vooral ook dat ze intussen elk hun weg hebben gevonden. Ze zijn tevreden over hun parcours en blikken met afstand terug op deze periode.  Ze geloven in de kracht van jongeren en in het belang van positieve rolmodellen. Ze vinden dat de stem van jongeren als zij nog veel te weinig aan bod komt met betrekking tot jeugd/welzijn.
Indien u ook een paar handschoenen wenst te kopen en zo de 2 goede doelen te steunen, kan u contact opnemen met jspeeckaert@cdenv.be   Een warm eindejaarsgeschenk met een voor Brussel.
Jette markt De Pauw Cachet warm Brussel

About The Author

Number of Entries : 209

Comments (1)

Leave a Comment

© Brigitte De Pauw 2014 - Alle rechten voorbehouden

Scroll to top